top of page

Bliv glad nu!

Bliv glad nu - Turn About

Med dig selv og sammen med andre

Du indeholder alt du skal bruge til at lave en forandring!
- Lad os finde det sammen

Selvværdsgruppe er for dig der er mellem 17 og 25 år, som kender til depression, angst og selvkritiske tanker, bange for at være dig selv eller tvivler på hvem du rent faktisk er. Det kan være du har vanskeligheder ved at udtrykke dig, eller kommer til at gøre noget hvor du ikke kan lide dig selv bagefter.

Ved at deltage i selvværdsgruppen lærer du, at gøre op med den selvskadende adfærd. Samtidig vil du bekæmpe ensomheden, for du er ikke alene. Vi er flere der kan relatere til hinanden, det er dejligt at få opfyldt behovene for at blive set og accepteret.

Lidelse er uundgåelig, et livsvilkår. Man vil leve i benægtelse hvis man ikke vil indrømme dette. Kunsten er, at kunne håndtere udfordringer og det indre liv. At kunne surfe på udfordringerne, som var de en bølge ved Hawaii. Det kalder jeg livskunst og det kan læres, så hvis du har viljen, har jeg vejen  - og vil nyde at byde dig velkommen ombord.

Når du deltager i selvværdsgruppe hos mig, får du samtidig 10% på mine individuelle unge coaching forløb.

Vi hjælper hinanden

Hvad du også vil få ud af selvværdgruppen?

  • Styrket selvværd

  • Øget selvtillid

  • Mestringsstrategier

  • Indsigter

  • Større forståelse af dig

  • Fælleskab  

  • Du vil opdage dig selv

  • Personlig udvikling 

  • Mindfulness

  • Netværksgruppe 

friends-1015312__340_edited.png

Det er helt normal, at være spændt eller nervøs den første gang du skal møde op. Her bliver du taget godt imod, vi ved jo alle sammen godt hvorfor vi er her, så du er ikke alene. Jeg vil rigtig gerne kunne give dig et specifikt program om hvad vi skal lave eller arbejde med, det er ikke muligt for mig. Fordi intentionen er at arbejde med det vi er optaget af lige nu og her, i vores liv.

Samtidig vil der være undervisning og psykoedukation i temaerne der opstår. Ligeledes vil du modtage en del værktøjer og teknikker så du bliver bedre til at lede dig selv.

Dit selvværd styrkes og er i fokus undervejs igennem et forløb der gør dig glad.


Hos mig har du også miulighed for et individuelt stress forløb for unge, du får 10% når du er deltager i selvværdgruppe

Bliv glad nu - Turn About

Hvis du ikke vil vente med at blive glad, så skriv dig op på formularen. 

Der afholdes primært selvværdsgruppe 1 gang hver 2. uge og man betaler pr. gang med et klip fra sit klippekort med 5 klip for 625,00 kr. som indbetales ved tilmelding på mobilpay 20654630. 

Du modtager klippekort ved første fremmøde som er den eneste gang der kræver tilmelding - så ved jeg nemmelig det er første gang du kommer. De øvrige gange kommer du bare de søndage der passer dig.

 

Turn About - Selvværdsgrupper

Praktisk:

Vil være med i selvværdsgruppen Bliv Glad nu?

Så udfyld formularen "Skriv dig op her" Når vi så er nok, kontakter jeg dig med nogle datoer hvor vi starter op. Vi skal være minimum 6 deltager, så sig det gerne til din ven, så vi kan få startet op.

Datoer bliver primært hver anden mandag kl. 16.30 - 18.00

på Holbækvej 44B, 4000 Roskilde.

Medbring: Drikkevare hvis du ønsker andet end te, kaffe og vand

Pris: Klippekort 5x Indbetal 625,00 kr. på mobilpay 20654630

Skriv dig op her

crowd-2457730__340.webp
crowd-2457730__340.webp
bottom of page