top of page

- Et livsstils forløb, for glæde og mental sundhed

Depression

Er du ramt af et følelsesmæssigt kollaps og sidder fast i en tilstand, hvor alt virker håbløst og uoverskueligt. Så er du højst sandsynlig ramt af en depression. En depression er en tilstand som oftes kommer i, eller efter en stresset periode. Man kan sige at man har været stærk for længe, eller også har man måske ikke passet på sig selv og sine ressourcer i for lang tid.

Det gør ondt, jeg har selv prøvet det, hvor det var så slemt at jeg nærmest ikke formåede at spise eller passe min hygienje, jeg var suicidal. Med mine egne oplevelser i forbindelse med depression vil jeg møde dig med empati, forståelse og respekt. Du bliver spejlet af din personlige psykoterapeut & coach som selv har gået vejen og ved at der kan tændes lys i mørket.

Er du i tvivl om du har en depression, så kan du tage en test her

Depressions forløbet er det ultimative udviklingsforløb for dig der ønsker at komme ud af depressionen og skabe et bedre liv i følelsesmæssig balance med et styrket selvværd. Et liv med øget mentalsundhed, mere livsglæde hvor du formår at værne om dine ressoucer.
 
Forløbet er sammensat med
psykoterapi og coaching som foregår i Roskilde eller Hvalsø. Her arbejder vi sammen med de strategier der målrettet aktiverer kroppens og sindets positive egenskaber. De relevante behov for livsglæde opfyldes og imødekommes. Forløbet giver på ganske kort tid målbare resultater.

Forløbet indeholder 8 sessioner. Hvor du som udgangspunkt fremmøder til psykoterapeutiske og coachende samtaler hver anden uge, eller efter behov. Efter et par sessioner, hvor ressourcerne er øget, vil tidsperioden mellem samtalerne reguleres. Samtalerne tager udgangspunkt i de barrierer og forhindringer der står i vejen for din livsglæde.
 
Ved første session afklarer vi sammen udover ovenstående problematikker også hvilken motion eller aktivitet der passer dig bedst, om det er gåture, løb eller lignende klarlægges. Hvis det evt., er fitness og styrketræning modtager du også øvelser og træningsprogram. Er der udfordringer eller usikkerhed ved at komme afsted alene ved første træningspas, deltager jeg gerne som den personlige coach.

Er der problematikker som står i vejen for en god nattesøvn?
Søvnen er en vigtig og en til tider overset faktor indenfor en sund og nærende mentalitet. Derfor vil vi også undersøge døgnrytmen, for at afklare om det vil være relevant at ændre eller regulere noget. Hvis der er ønske om det, og det giver mening kan der også blive anvendt 
Massage og kropsterapi som behandling i forløbet.
 
Lige såvel som søvnen, er kosten også yderst vigtig for din livsglæde og mentale sundhed. Her afklarer vi om det er aktuelt at sætte ind på en kostændring. Viser det sig at kosten må omlægges, integreres de ressourcer der skal anvendes for dette. Vi arbejder henimod et stabilt, sundt og varieret kostindtag, med fokus på vitaminer og mineraler, da det er dem din krop skal bruge for at få udbytte af alt det gode arbejde du har påbegyndt.

 

Hvad kan du forvente af et depressions forløb? 
 • Forbedret mental sundhed 

 • Øget livsglæde

 • Et stabiliseret liv i balance

 • Selvkontrol & mestringsstrategier 

 • Bevidsthed om eget potientiale 

 • Styrket selvværd 

 • Forbedret selvtillid

 • Stabil søvn

 • Bedre helbred 

 • Bevidsthed omkring egne ressourcer 

 • Troen på dig selv og egne evner

 • Bedre og sundere grænsesætninger

Depressions forløb - Turn About

 

Motion og aktivitet frigiver dopamin, aktiverer vores belønningscenter

i hjernen og styrer kommunikationen i centralnervesystemet.

Dopamin er en neurotransmitter, et signalstof i hjernens belønningssystem

som overfører signaler fra dybtliggende centre i hjernen til andre dele af hjernen.

 

Dopamin påvirker vores aktive søgen efter og trang til sex, mad og socialt samvær.

Man kan sige at stoffet dopamin spiller en afgørende rolle for den menneskelige

sindstilstand.

 

Frigivelse af små mængder dopamin i hjernen giver velbehag, store mængder giver glæde. Rigtig store mængder dopamin giver lykkefølelse, og voldsomt store mængder er som en orgasme med en, man er forelsket i. I hverdagslivet spiller signalstoffet dopamin en afgørende rolle for drivkræfterne bag alle positive motiverede handlinger, hvortil der er knyttet oplevelser af velvære.

 

Desuden spiller dopamin en central rolle for udviklingen af mange adfærdsforstyrrelser, f.eks. er der en forhøjet risiko for at udvikle ADHD, hvis den naturlige dopamin-produktion i hjernen er ude af balance.

 

Det er ikke kun dopamin hjernen udskiller ved motion, blandt andet udskilles glædeshormonet serotonin også. Serotonin er essentielt i forhold til hjernens interne kommunikationssystem og har stor betydning for humør, døgnrytme, søvn og sexlyst. Motionen styrker også dannelsen af Melatonin som er et vigtigt hormon for vores døgnrytme og gode søvn.

silhouette-1975689__340_edited.png

Indstilling til et sundt mindset giver de rette forudsætninger. Med et sundt mindset lader vi os ikke

styre af tankerne, hvor vi tillader mageligheden at overtage os, hvor vi tror på, at vi får det bedre

af at ligge på sofaen, og kigge ind i dummekassen eller en anden form for skærm.

 

Du kan hvad du vil. VIL du have det bedre må der handling til. Livet belønner handling, det er lidt

som at gå på arbejde, lønnen kommer efter produktionen. Intet sker før noget flytter sig,

og det er DIG der skal flytte DIG. Her kommer coaching virkelig til sin ret, hvor vi sammen arbejder med de barrierer, der forhindrer dig i at ville dig det bedste.

 

Alle har lyst til positive forandringer, det er bare ikke altid lige let at komme i gang. Enten er det motivationen, lysten, energien eller andet der mangler, eller måske er det noget der fylder. Det kræver ressourcer at ændre sin indstilling og komme i gang med nye sunde vaner. Her modtager du igennem coachingen solide og effektive værktøjer der vil ændre dit mindset.  

NLP turn about

Kost er en vigtig faktor for vores mentale sundhed. Ordsproget du bliver hvad

du spiser, indeholder noget sandt, hvis vi ser på hvad vi indtager og vores

velbefindende. Når vi plejer vores krop med sund motion, følger den sundere kost

naturligt med, vi får ligesom en naturlig lyst til sund og nærende mad.

 

Regelmæssige kostvaner er vigtige sammen med en sund og varieret kost med alle de

vigtige mineraler og vitaminer, som er en forudsætning, for at du har det godt.

Vitaminer og mineraler er så vigtige for at du får udbytte af den serotonin kroppen producerer under din motion. Hvis kroppen ikke får den rette næring, optager den ikke dopaminen og serotoninen og du får ikke det maksimale udbytte af din motion.

M.i.K.S. forløb hos Turn About

Søvn er et af de allervigtigste elementer for at styrke den mentale sundhed.

Når kroppen er træt, får vi trætte tanker og vi bliver mere intolerante og kommer

lettere til at sige eller gøre ting vi ikke har lyst til. Man kan sige at vi bliver vage i

vores holdninger og grænsesætning.

 

Vi overgiver os nemmere til trangen til noget vi forsøger at afholdes os fra.

Så kører pladespilleren oppe i kasketten med selvkritiske og bebrejdende tanker og

lige i røgsløret kommer følelserne og vi efterlades i de-motivationen.

I forløbet arbejder vi også med afslapning og meditation. Her modtager du også øvelser og teknikker indenfor mindfulness.

 

Nogen har svært ved ro og stilhed. Hvad ligger der i stilheden? Nogle gange kan det være fortrængninger eller lignende, hvor vi så oplever en eller anden form for ubehag når der er stille. Det kan være tankemylder og bekymringer der holder os vågne. Eventuelt ubehag, angst eller fortrængninger undersøges, afklares og bearbejdes. Stilheden kan så nydes og den stabile døgnrytme kan skabes og opretholdes. Du kan læse mere om vigtigheden i søvnen her.

Bedre søvn - Turn About
Personlig udvikling - selvudvikling - Turn About

Prisliste for et Depressions forløb

For dig der ønsker et livsstil forløb, for glæde og mental sundhed

Pris: 7.395,00 kr. inkl. moms 

Prisen indeholder:

 • 7 sessioner / Samtaler á 60 - 75 minutter

 • Løbende udlevering af øvelser og teknikker 

 • Ekstra livline ifm. motion, motivation & Lign.

bottom of page