top of page

ID - Lifecoaching 

ID-Lifecoaching i Roskilde og Hvalsø er for dig der ønsker de målbare resultater i forbindelse med din livsglæde og mentalesundhed. Som sammen med en effektiv integrering af de nyfundne ressourcer opnår du en positiv og varig forandring. Som din lokale ID-Lifecoach i Roskilde tilbyder jeg professionel coaching, hvor du udover klarhed og integration af ressourcer også modtage stærke og effektive teknikker og værktøjer til din videre selvledelse.

Er du der i livet hvor tvivlen og ubeslutsomheden fylder, så er ID-Lifecoaching noget for dig. Det kan også være at der trænger til at blive ryddet op både i det indre og ydre. Måske i form af relationer, karriere eller usunde mønstre. ID Lifecoaching omfavner alle aspekter i livet og mulighederne er uendelige.

 

Som din personlige coach tror jeg på, at hvis det er muligt i verden er det også muligt for dig og alle med et stærkt selvværd er i stand til at passe på sig selv på en kærlig og venlige måde.

 

Min coaching er unik på den måde at jeg udover ID Lifecoaching også anvender eller tilføjer teknikker indenfor Mindfulness pricipperne eller fra NLP, da jeg også er uddannet NLP-Master coach.

Områder hvor ID-Lifecoaching er yderst effektiv:

compass-2946957__340.webp

ID Lifecoaching er bygget på unikheden i den integrale og identitetsorienteret psykologi som giver mulighed for en langt dybere og mere bæredygtig udvikling for mennesker, hvor metoden anvendes til forandringsarbejde både i det private og professionelle liv.

 

En af hemmelighederne bag et succesfuldt liv er din evne til at udtrykke dine ønsker så du får opfyldt dine behov. Jo dygtigere du er til at registre dine behov og samtidig udtrykke dem på en konstruktiv, kreativ eller venlig måde bliver livet lettere for dig. Ofte kan følelserne stå i vejen for den sunde eller konstruktive adfærd så vi spænder ben for os selv i opfyldelsen af vores behov. Med coachingen lærer du også at rumme dine følelser så du bliver mere kreativ i din adfærd.

 

En ID-Lifecoach session starter med at du kontakter mig HER eller på mobilen. Når du har ringet eller udfyldt kontaktformularen, kontakter jeg dig indenfor 24 timer. Når du fremmøder er sessionen en samtale på 60 – 75 minutter hvor det kan være vi bruge et whiteboard til illustrationer, notater eller lignende ofte bruges der også øvelser på gulvet hvor du inviteres til at stå på forskellige positioner samtidig med vi opretholder samtalen. Er du af forskellige årsager begrænset i fremmøde tilbyder jeg også online sessioner.

ID-Lifecoach - ID life coaching
Priser for ID - Lifecoaching:
  • 1 session   1.195,00 kr.
  • 4 sessioner 4.185,00 kr. 
  • 6 sessioner 5.975,00 kr.
Hver session er samtale af 60 - 75 minutters varighed 
bottom of page