top of page
compass-5137269__340.webp

Lifecoaching

Lifecoaching i Roskilde eller Hvalsø

Kender du til frustration, angst, lavt selvværd eller generel mistrivsel? så kan life coaching hjælpe dig. På ganske kort tid vil du få ændret dine tanker, så de bliver mere positive og din livskvalitet vil forbedres.

Dette er muligt fordi du indeholder alle de ressourcer du skal bruge til at lave lige præcis den forandring du ønsker i dit liv. Som NLP-master Coach og ID-Lifecoach kan jeg hjælpe dig i mål med dine ønsker, så du kan leve lige præcis det liv du drømmer om. 

Lifecoach Matheuz Cosmos fra Turn About

Er der dybereliggende sår eller problematikker i relation til fortid eller barndom anbefaler jeg psykoterapi:

Relaterede link:
 PsykoterapiDepressionTilknytningsformer, Ungeterapi

Hvad er Life coaching?

Life coaching er blandt andet også for dig som oplever selvværdsproblemtikker, manglende mod til at træffe de svære beslutninger eller mistrivsel i forbindelse med den måde du lever dit liv på.

 

Som din personlige coach i Roskilde eller Hvalsø, hjælper jeg dig også med at blive afklaret og klogere på dig selv, så de usunde mønstre fremstår tydeligere for dig og sammen genfinder vi netop de ressourcer du skal bruge, for at kunne lave den livsændring du kunne tænke dig.

 

Som ekspert i mentalsundhed, professionel ID-Life coach og NLP Master coach anvender jeg samtaleformer og teknikker, som gør min coaching i Roskilde eller Hvalsø unik. Primært navigerer jeg i uddannelsernes store ‘forandringsværktøjskasser’ med en række af kommunikationsteknikker. Det sikrer, at du har oplevelsen af at blive hørt, mødt og støttet. Samtidig har jeg en venlig og imødekommende tilgang. Jeg forstår at netop du har en måde hvorpå du skaber mening og forståelse.

 

De emner, der kan coaches, er uendelige. Det kan være konkrete mål, du gerne vil nå eller det kan være uhensigtsmæssige mønstre, du vil ændre. Man kan også arbejde med en relation til et menneske, som man vil forandre. Man kan coache på stort set alle emner.

Lifecoach - Life coach

 

Her er en række eksempler på, hvad en Lifecoaching kunne tage udgangspunkt i:

Sætte mål og lægge en handlingsplan for at nå dem

• Lære at sige fra

• Ændre vaner, som for eksempel rygning el. overvægt​​

• Opstart og fastholdelse af træning/motion

• Håndtere udfordringer, jobsamtaler, eksamen, holde en tale

• Selvtillids-/selvværdsproblematikker

• Blind spots / Skyggesider 

• Jalousi

Angst & depression 

Stress

• Parforholdsproblemer

Forældre-/børn forhold

Udgangspunktet for en Life coaching hos mig:

Du har selv svarene. Det kan dog af og til være svært at vide, præcis hvad du selv vil. Derfor er det min opgave at stille de rette spørgsmål, der gør dig bevidst om, hvad du egentligt vil. Men også hvilke forhindringer der er, for at nå et givent mål. Jeg kan også hjælpe med at anskue tingene fra en helt ny vinkel. Dermed kan dine udfordringer pludselig stå i et helt nyt lys.

 

 

Sådan foregår en coaching session:

En Life coaching session vil typisk tage udgangspunkt i, hvordan du har det, hvad du kunne tænke dig at ændre i dit liv og hvad målet er for den konkrete session. En session kan indeholde en eller flere NLP eller ID-øvelser, og i løbet af sessionen vil du få skabt klarhed over situationen. På et tidspunkt vil vi tale om målsætning og om, hvad der skal til for at nå det givne mål.

 

Sessionen afsluttes typisk med en lille snak om, hvad du har fået ud af samtalen og om, hvad der skal arbejdes med fremadrettet.

 

Life coaching og NLP coaching arbejder hovedsageligt med, hvad vi kan ændre i fremtiden og ikke så meget med, hvorfor tingene er, som de hidtil har været.

Priser for Life Coaching:
  • 1 session 1.195,00 kr.
  • 4 sessioner 4.185,00 kr. 
Hver session er samtale af 60 - 75 minutters varighed 
Life coach - Lifecoaching - Turn About
bottom of page