Thomas Brix Petersen - Turn About

Om mig

Mit navn er Thomas Brix Petersen og jeg er indehaver af Turn About.
 
Siden 2009 har jeg arbejdet som terapeut, facilitator og certificeret coachingprofessionel, der har specialiseret sig i at hjælpe folk med at tackle deres problemer. Jeg coacher mine klienter på en måde, der bruger både deres hoveder og deres hjerter. Jeg lærte først om Life Coaching, da smerte og lidelse ramte mit liv med en enorm livskrise med afmagt og håbløshed. Jeg lærte at transformere lidelsen til momenter af lyksalighed.
 
De teknikker, jeg lærte og udviklede, var så vellykkede, at venner og familie begyndte at bede mig om hjælp til deres egne udfordringer. Dette motiverede mig til at gøre min nyfundne lidenskab til en fuldtids karriere med ansættelser som Life coach i private virksomheder.
 
Min nysgerrighed og interesse indenfor selvudvikling og forandringsprocesser fører mig til nye og højere potentialer med blandt andet en igangværende psykoterapeut uddannelse.
 
Udover individuelle klienter afholder jeg også workshop og retreats.
 
Hvis du har spørgsmål om mine metoder eller ønsker du at planlægge en session, er du velkommen til at kontakte mig allerede i dag.