top of page
Søg

𝗩𝗶𝗹 𝗱𝘂 𝘃æ𝗿𝗲 𝗳𝗿𝗶? 𝗦𝗮̊ 𝗹æ𝘀 𝗺𝗲𝗱 𝗵𝗲𝗿.

Opdateret: 4. jun. 2023

Friheden opstår ikke på trods af noget, det er ikke muligt og hvad mener jeg med det, jo frihed kan ikke opstå på grund af noget uden for dig, derfor må du give slip og stoppe med at lede dig ind i fristelsen. Hvordan opstår frihed så, jo frihed opstår igennem følelsen af at være.


Være hvad?


Af at være dig (vær-dig) hed er = måden, metoden eller strategien, så din måde at være dig på at tillade at være dig er værdighed (vær-dig-hed) så når du værner om måden at være dig på og samtidig tillader det og ikke spørger andre om lov eller lade dem bestemme det, er du troværdig, du er tro mod dine værdier. Har du mod på det?


Frihed er en værdi, og vil du være tro mod denne værdi må du jo være troværdig, det vil sige at være ægte og autentisk og igennem denne praksis opstår sand friheden. Det kræver mod og øvelse, men det starter med indsigten eller viden herom. Det er sådan at viden forpligter, derfor kan det være meget belejligt og givtigt for nogen at ”sove” eller lege den lykkelige uvidende, så skal der jo ikke tages ansvar, så bland andet derfor er der nogen der ikke vil have viden, så øjnene lukkes eller munden bliver det med et mundbind, sovende i trance. For tænkt hvis min historie eller den viden jeg troede jeg havde, ikke er sandt, hvem er jeg så? Av….


Lad mig sove.zzZZZ


Hvis man søger friheden uden for sig igennem fristelserne som for eksempel i denne Corona tid, så finder du den aldrig, for den er konstant i bevægelse og kommer i forskellige former. Fristelserne er alle de ting du må eller får ved at lade dig tage djævlens gift via vaxine, det vil ingen ende tage og du vil være i fængsel en slave (fange i kæder) der er mange og flere af dem har fået guldkæder på. Tag dig i agt for disse fristelser, det er en måde at indfange dit lys, din ægthed, kærlighed på.


Igen frihed kommer igennem form og IKKE af ydre former. Vil du din frihed den ægte vare, så må du lære praksissen ”no attachment” mestre du det, kan din frihed ikke trues, ingen kan tage den eller manipulere dig fordi du er FRIHEDEN. Lidelse opstår når vi vil eje og have, det eneste der vil have og eje er EGOét, det er ikke den du er, men den der vil fordres, du må lære at identificere dig med dit lys din kærlighed fremfor alle EGOéts ejendele eller jagt på samme. På denne måde tager du magten tilbage, selvmagten og eliten bliver magtesløse, det er sand styrke.


Vil du lære det, så er du velkommen til at kontakte med enten på mobilen 20654630 eller via hjemmesidens kontakformular – Alt lys til dig kære sjæl

Frihed

57 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

留言


Indlæg: Blog2_Post
bottom of page