top of page
Søg

Breathe and let go!

Opdateret: 4. jun. 2023

Fastholderser og omklamringer vækker frygt og giver smerte. Tilknytninger er roden til lidelser, i Indien kalder man det samskar som på sanskrit betyder ”underbevidste indtryk”. Samskaras er tidligere indtryk i tanken, som nu har en eftervirkning.


Et eksempel kan være hvor du kommer gående glad og tilfreds ned ad gaden, pludselig ser du en på modsatte side af gaden som minder dig om en du engang var sammen med, du kender ikke vedkommende på modsatte side, men du får øjeblikkeligt en kropsligfornemmelse og din tilstand af glæde og tilfredshed forandres som dug for solen, og ubehag opstår.

Du fortsætter, men din tilstand er forandret fordi du ubevidst holder fast, dit hjerte er lukket, du bærer på noget, det er et eksempel på et samskar. Man kan også sige at man bringer fortiden med ind i øjeblikket, forurener nuet med skidt fra fortiden. Det er sådan i livet at det ubevidste gør noget ved dig og det ubevidste kan ikke ses, men smerten registreres subtilt. Når det er ubevidst, kan det ikke forandres. Denne bevidstgørelse og blandt andre ting hjælper jeg mine klienter med er, så de kan lave den ønskede forandring.


-Bevidsthed forandrer!


Det at tage fortiden med ind i øjeblikket er en automatisk mekanisme i sindet, det kan være praktisk men også lidelsesskabende og her er mange udfordret i at give slip, det har jeg selv været og falder til tider stadig i fælden. Jeg ved i dag, at når jeg lider er det fordi jeg er ubevidst i eller omkring noget. En af mine metoder til at slippe det ”ubevidste/Lidelsen” er meditation, som jeg blandt andet også underviser i.


Kontakt mig HER! For yderligere information

hvis du har spørgsmål om stress, depression, personlig udvikling, selvværd, mine kurser og workshops eller andre spørgsmål? Så kan du enten ringe til mig på tlf. 20654630, eller benytte dig af kontaktformularen på linket.


- HAR DU HUSKET ØVERST TIL HØJRE, AT TILMELDE DIG MINE BLOGINDLÆG?


Giv slip


99 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


Indlæg: Blog2_Post
bottom of page