top of page
Søg

Den ubetingede kærlighed

Opdateret: 4. jun. 2023

Hvad andre siger og gør har ingen betydning for min egen tilstand, jeg er fuldstændig upåvirket af relationen og situationen, jeg er transparent intet hæfter på mig. Det er for mig den højeste form for kærlighed eller mere sandt for mig er, at det er den eneste kærlighed selve kærligheden.


Den form for kærlighed hvor man gør noget for at få noget igen, eller måske har man en skjult forventning på det. Det kan også være at forventningen om at andre er som man vil have de skal være og ikke kan give dem venlighed eller kærlighed før de makker ret, dette er ikke kærlighed for mig. Kærlighed vil intet have, ægte kærlighed giver kun, den gør den fuldstændigt uden betingelser for andres adfærd eller hvad de kommer med. Lad være med at søge kærligheden, vær den -Det er et valg!


Jeg frydes ofte når jeg møder folk der trigger noget i mig, de giver mig muligheder for at lære mig selv endnu bedre at kende, ofte siger jeg tak. Mit ego er afsløret, jeg havde brug for vedkommende til det. Jeg/egoet kan ikke se sig selv uden andre og uden åbenhed for at se på sig selv lukker man sig for forandringer og adfærdsreguleringer, man stagnerer og sidder fast, AV!


Livet har lært mig, at jo mere jeg praktiserer den ubetinget kærlighed, jo mere fylder freden i mig. Hvad vi søger, er vi ikke. Tit søger mange udenfor sig selv efter noget, egoet tager over. Vi udelukker gud (Edges God Out) hvis vi for eksempel søger fred er vi ikke freden. Du får ikke fred i dig før du elsker dine fjender, de kan komme eller opstå i mange former. Jeg har lært, trænet og praktiseret dette i mange år fordi lidelsen har motiveret mig. Lidelse er også Buddhas første læring på den otteledet vej til oplysning.Kontakt mig HER! For yderligere information

hvis du har spørgsmål om stress, depression, personlig udvikling, selvværd, mine kurser og workshops eller andre spørgsmål? Så kan du enten ringe til mig på tlf. 20654630, eller benytte dig af kontaktformularen på linket.


- HAR DU HUSKET ØVERST TIL HØJRE, AT TILMELDE DIG MINE BLOGINDLÆG?


Hvad er ubetinget kærlighed?

114 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


Indlæg: Blog2_Post
bottom of page