top of page
Søg

Elendigheden længe leve

Opdateret: 4. jun. 2023

Husker du de morgner hvor du vågner og bare har lyst til at trække dynen op over hovedet og sove videre fordi du syntes livet stinker. Du er fanget i håbløsheden og kan slet ikke se nogen vej ud af elendigheden. Livet føles svært og uoverskueligt, det eneste lyspunkt på dagen er dens afslutning så du igen kan sove.


- Jeg vil bare sove!


Så forstille dig et liv, hvor du ikke har modstand på elendigheden, fordi du ved at du kan forvandle den og samtidig er du overbevist om at der er et budskab i lidelsen, noget du kan lære af. Du er i stand til at mestre dine problemer og samtidig bevarer du en tilstand af glæde og tilfredshed. Du er i accept med det der er.


- Er det muligt i verden, er det muligt for dig!


Jeg kan hjælpe dig med at komme væk fra elendigheden og til den ønskede tilstand og samtidig lære dig at mestre dit liv. Et liv hvor du balancerer mellem lyksalighed og sorg uden at miste integritet og livslyst. Via coaching og terapi arbejder vi sammen med at bevidstgøre de situationer du ønsker anderledes.


Udover ID-LifeCoaching anvender jeg også NLP-samtaleterapi som ikke kun er samtale, men en kombination af samtale og NLP terapeutiske metoder og teknikker, der går helt i dybden og dermed sikrer dig det bedst mulige resultat på de problematikker og udfordringer du gerne vil ændre på.


I terapien arbejder vi også på at få kroppen med, da det er altafgørende for enhver form for varigt forandringsarbejde. I den forbindelse anvender jeg NLP-teknikker og metoder, hvor vi blandt andet laver forskellige øvelser som typisk foregår ved at flytte sig og se tingene fra flere perspektiver, forskellige former for øvelser på gulvet og andre kropslige metoder.


Kombinationen af samtale samt metoder og teknikker på gulvet gør, at vi både får arbejdet med alle tre dele af hjernen. Menneske hjernen, pattedyrshjernen og vores krybdyrshjerne.

de tre hjernedele

Kontakt mig HER! For yderligere information

hvis du har spørgsmål om stress, depression, personlig udvikling, selvværd, mine kurser og workshops eller andre spørgsmål? Så kan du enten ringe til mig på tlf. 20654630, eller benytte dig af kontaktformularen på linket.

sorg og elendighed

101 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


Indlæg: Blog2_Post
bottom of page