top of page
Søg

Lær at være mere dig

Opdateret: 4. jun. 2023

Hvordan opnår man en større værdighed og hvordan bevarer man værdigheden?


Værdighed handler om at accepterer og respektere sig selv og sin måde at være sig selv på. I min verden ligger det sig op af integritet, lidt som handsken er betydningsløs uden hånden.


Med sin værdighed kan man bevare sin integritet og leve mere indefra og ud, være mere selvbestemmende og træffe de sunde beslutninger. Det vil sige de beslutninger hvor der medfølge behagelige konsekvenser, ja ligefrem gaver.


Mange kender sikkert det at miste sig selv i relationer, det gør ondt og evnen til at lede sig selv skrumper og pludselig opstår der en afhængighed til andre, den indre beslutningstager falder i søvn eller mister sin funktionsevne.


-Giver du dig selv en værdig behandling?

værdighed

Du bliver allermest dig selv når du tager ansvar for din egen tilstand. At tage ansvar for sin egen tilstand er ofte lettere sagt end gjort. Mange ved ikke hvordan man gør det. Jeg har selv oplevet at være et sted i livet hvor jeg måtte række ud til en professionel for at blive objektiv, i og med jeg sad total fast i dystre tanker, lorte mønstre og lavt selvværd. Jeg kunne ikke selv komme videre, fordi jeg ikke havde lært det.


-Værdighed, måden at være dig på!


Jeg har igennem de sidste 11 år dedikeret mig til at mestre livskunsten, at være lykkelig uden grund. Det har jeg gjort og jeg gør det stadig ved at uddanne mig kontinuerligt og samtidig arbejde med mig selv og mit eget oprydningsarbejde. For mig handler det om ikke at brænde ukrudtet men simpelthen at hive det op med roden, årsagen skal findes og kodes om.


Min rejse og mine livssituationer sammen med mine uddannelser gør mig til ekspert i selvudvikling og jeg arbejder i dag som professionel life Coach og terapeut med at hjælpe mennesker til at ”få luget deres ukrudt” så gaveregnen fra livet kan begynde. At leve med værdigheden intakt er et liv med lykke.


Det store er ikke at være dette eller ikke;

Men at være sig selv, og dette kan ethvert menneske, når det vil det.

~Søren Kierkegaard


Har du viljen har jeg vejen - Book dit forløb HER! Og lær at være mere dig.

selvværd

271 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


Indlæg: Blog2_Post
bottom of page