top of page
Søg

Lykkelig uden grund

Opdateret: 4. jun. 2023

Kan du forestille dig det? -Jeg kan, fordi jeg dagligt har momenter af denne tilstand, disse momenter som jeg også kalder øjeblikke registrer jeg flere gange i løbet af dagen, og de er tiltagende. Med lykkelig uden grund mener jeg at din lykke ikke er betinget af noget som helst, den ER bare. Ingen ydre omstændigheder kan påvirke din lykkefølelse intet kan tage den fra dig. En mester har lært mig, at du ikke skal levet livet, men livet skal leve dig og jeg må sande, mirakler opstår når det sker. Mirakler er sammentræf.


Sammentræf af hvad? Det er en samtidighed hvor man med sin bevidsthed resonerer med øjeblikket, intet er statisk og kan man lære at accepter, ting kommer og går, der er en tid til alt. Har man for eksempel med glæde lyst til at sætte lyksaligheden fri? Her kan det være udfordrende ikke at holde fast, når noget er godt eller dejligt vil egoet gerne fastholde eller have mere, egoets mantra er mer´ og lader man sig styre opstår modstanden på at livet kan leve igennem en selv.


Ovenstående er bevidsthedsarbejde, nogen kalder det selvudvikling som at udvikle selvet. Jeg har mange kompetencer og potentialer indenfor for dette felt og står til din rådighed. Du kan læse yderligere på min side, kontakt mig i dag via kontaktformularen, så du er allerede på vej mod din lykke.


Kontakt mig HER! For yderligere information

hvis du har spørgsmål om stress, depression, personlig udvikling, selvværd, mine kurser og workshops eller andre spørgsmål? Så kan du enten ringe til mig på tlf. 20654630, eller benytte dig af kontaktformularen på linket.


- HAR DU HUSKET ØVERST TIL HØJRE, AT TILMELDE DIG MINE BLOGINDLÆG?

Lykkelig uden grund


160 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentários


Indlæg: Blog2_Post
bottom of page