Psykoterapi Roskilde

Psykoterapi i Roskilde

Som din personlige psykoterapeut i Roskilde er jeg nærværende, støttende og omsorgsfuld. Jeg tilbyder psykoterapi til dig som befinder sig i en livskrise eller dig som træffer usunde beslutninger, sidder fast i dårlige vaner, mønstre eller mistrivsel.

psykoterapien er også til dig som gerne vil lære dig selv bedre at kende, eller måske du allerede gør det og ikke rigtig selv formår at øge livskvaliteten. Måske du har oplevelsen af at være gået i stå og mistet retningen i livet som nu opleves utydelig og meningsløs.

Hvorfor dog gå i terapi tænker nogen, det gjorde jeg også engang, det var ligesom negativt ladet og kunne opleves som lidt af et nederlag, som om jeg ikke havde styr på mit liv. Sandheden var at det havde jeg heller ikke, det var bare ikke noget man talte om, du ved følelser og alt det der selvudviklingsfis. Jeg blev klogere og må sande at det virker squ og kan kun anbefale alle at finde modet frem til at se indad og blive klogere på sig selv og hvad man nu bevidst eller ubevidst har valgt at samle op og bære videre ind i det næste øjeblik.

 • Hvad er vigtigt i mit liv?

      Om livsvalg og livsfravalg, værdier, prioritering

 • Livskriser – skilsmisse, afskedigelse, sorg, alvorlig sygdom

 • Selvtillids- eller selvværdsproblematikker

 • Parforholdsproblemer

 • Blind spots / Skyggesider

 • Udfordringer i relationer – forældre/børn, kollegaer/chef, venner

 • Job – work-life-balance, sporskifte mv.

 • Depression

 • Angst 

 • Stress

Psykoterapeut Roskilde

Eksempler på hvad psykoterapi er anvendelig for:

Den Psykoterapi jeg tilbyder, er unik, på den måde at hvis det er hensigtsmæssigt anvender jeg også coaching og Skyggevejledning, lige såvel har jeg også uddannelse indenfor fysiologien som jeg evner at kombinere med mine psykologiske kompetencer så jeg kan møde dig i et holistisk perspektiv og inddrage alle aspekter.

Husk, Viden forpligter!

Årsager til at gå i psykoterapi kan være mange, for de fleste er det på grund af at der ønskes forandringer fordi der er noget der ikke rigtig virker eller fungerer, noget som ønskes anderledes. Vi har alle handlemåder og reaktionsmønstre med i bagagen, som kan være mere eller mindre hensigtsmæssigt at bære rundt på.

Det du ikke er bevidst om gør noget ved dig, det du er bevidst om kan du gøre noget ved!  

Du har sikker ondt indeni eller måske du sidder fast i handlemønstre fordi du ikke ved hvorfor eller hvad du skal gøre. Du kan ikke ændre noget du ikke er bevidst om, med psykoterapien hos mig bliver du bevidstgjort så det står klart for dig hvad du kan gøre for at gøre dig godt, så du bliver mere integreret i dig selv.

 

Lidelsen er der når vi har fragmenteret os selv, derfor er det så healende at komme hjem.

 

I vores samtaler er jeg neutral med respekt for din model af verden, jeg er blandt andet i stand til dette fordi jeg selv går i terapi sammen med løbende supervision, så jeg kan skelne mellem dit og mit og jeg samtidig kan udvikle mig og blive den bedste udgave af mig i mødet med dig.

Priser for psykoterapi 

 • 1 session 1.075,00 kr. 

 • 4 sessioner 3.675,00 kr. 

Hver session er samtale af 60 - 75 minutter 

Psykoterapi i Roskilde