top of page

Psykoterapeut Roskilde

Som din personlige psykoterapeut i Roskilde, er jeg tilgængelig med nærvær, støtte og omsorg. Jeg tilbyder psykoterapi i Roskilde og Hvalsø til dig, der står over for en livskrise eller træffer usunde beslutninger, samt til dig der føler sig fanget i dårlige vaner, mønstre, tilknytningsformer eller mistrivsel.

Måske du via sundhedsordningen har været hos egen læge og psykolog, men ikke opnået det ønskede resultat. Er det tilfældet er jeg sikker på at psykoterapien kan hjælpe dig.

Jeg tilbyder også terapi til dem, der ønsker at forbedre deres selvforståelse, eller dem der allerede er i gang med den proces, men som har brug for hjælp til at øge livskvaliteten. 

Psykoterapeut Matheuz Cosmos - Turn About
Matheuz din personlige psykoterapeut i Roskilde & Hvalsø 

Hvis du føler dig fastlåst og har mistet retningen i livet, og det virker uklart og meningsløst, kan jeg hjælpe dig med at genfinde klarhed og formål.

Jeg tilbyder forskellige behandlingsmetoder, herunder NLP-Psykoterapi, der kan supplere og støtte din terapeutiske rejse.

Hvorfor du skal vælge NLP-Psykoterapi læs HER

Hvorfor virker NLP-Psykoterapi så godt læs 
HER:

Hvad er psykoterapi og hvorfor gå i terapi?

Hvis du gentagne gange støder på modstand og oplever, at det, du gør, har den modsatte effekt af det, du ønsker, kan det være på tide at prøve noget nyt. Her vil en adfærdsændring været en god beslutning og psykoterapi vil hjælpe, fordi vores adfærd styrer vores resultater.

Individuel psykoterapi eller et terapeutisk forløb er velegnet til dig, der ønsker at skabe forandringer i dit liv. Dette kan være relevant, hvis du sidder fast i uhensigtsmæssige handlemønstre, der ikke gavner dig eller dine omgivelser.

Individuel psykoterapi foregår enten i mine lokaler i Roskilde eller i private omgivelser i Hvalsø. Samtalerne er dialogbaserede og tager udgangspunkt i det, der er vigtigt og relevant for dig her og nu. Terapien bygger på din virkelighed og dine behov. 

Ønsket om forandring kommer fra dig, og du bestemmer, hvad der bliver taget op. Min rolle er at stille empatiske og relevante spørgsmål, der åbner op og øger din bevidsthed. Nogle gange suppleres spørgsmålene med forskellige øvelser og effektive teknikere.

Jeg er neutral og har ikke svaret, som du søger. Gennem terapiforløbet vil du opdage, hvor ofte du allerede har svaret indeni dig. Det er i vores samtaler, at forandringsprocessen begynder - altid tilpasset dit eget tempo.


Har du spørgsmål til individuel terapi, psykoterapeutiskforløb, priser eller tidsbestilling, ringer du bare til mig på 20654630 eller du kan udfylde kontaktformularen. Jeg tilbyder også individuel online terapi.

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening

Gode grunde til at gå i psykoterapi:

  • Du bliver altid mødt med empati og indlevelse når du har samtaler med mig.

  • Du får mulighed for at ændre dine dårlige vaner, destruktive tankegang eller usunde adfærd.

  • Du vil få mulighed for at bearbejde problematikker som f.eks. fortvivlelse, meningsløshed eller relationelle udfordringer.

  • Du er ramt af stress og vil lære at værne om dine ressourcer, ændre adfærd så du bliver mere afslappet, nærværende og rolig. 

  • Du er ramt af angst og ønsker positive forandringer og mere bevægelsesfrihed. 

  • Du har en afhængighed og ønsker mere selvkontrol og selvmagt. 

Psykoterapi - psykoterapeut - NLP psykoterapeut

Årsagerne til at søge psykoterapi kan være de samme som nævnt tidligere. Dog er de fleste motiveret af ønsket om positive forandringer. Vi bærer alle handlemønstre, reaktionsmønstre og skyggesider med os, som kan være mere eller mindre hensigtsmæssige.

Det siges, at det, vi er bevidste om, kan vi ændre, men samtidig er forandring ikke mulig, uden vi tager ansvar for vores egne følelser og adfærd. I psykoterapi får du indsigt sammen med effektive metoder, værktøjer og redskaber til at handle og reagere anderledes, så du kan øge og styrke din livskvalitet.

I vores samtaler er jeg neutral med respekt for din model af verden. Dette er jeg i stand til, fordi jeg selv går i terapi samt løbende supervision. 

Priser for psykoterapi 

  • 1 session     1.195,00 kr. 

  • 4 sessioner  4.275,00 kr. 

  • 7 sessioner  6.975,00 kr.

Hver session er samtaler inkl. øvelser af 60 - 75 minutters varighed 

mpf-.jpg
Hvad siger andre om terapien?
rasmus.png
trine.png
julie.png
jonas.png
maiken.png
frank.png
christoffer.png
michall.png
bottom of page