Psykoterapi

Som din personlige psykoterapeut i Roskilde og Hvalsø er jeg nærværende, støttende og omsorgsfuld. Jeg tilbyder psykoterapi til dig som befinder sig i en livskrise eller dig som træffer usunde beslutninger, sidder fast i dårlige vaner, mønstre eller mistrivsel.

psykoterapien er også til dig som gerne vil lære dig selv bedre at kende, eller måske du allerede gør det og ikke rigtig selv formår at øge livskvaliteten. Måske du har oplevelsen af at være gået i stå og mistet retningen i livet som nu opleves utydelig og meningsløs.

Matheuz Cosmos - Psykoterapeut
Matheuz din personlige psykoterapeut i Roskilde & Hvalsø 

Hvad er psykoterapi og hvorfor gå i terapi?

Individuel psykoterapi eller psykoterapeutiskforløb er for dig, som ønsker at skabe forandringer i dit liv. Det kan være fordi du sidder fast i uhensigtsmæssige handlemønstre som ikke gavner dig eller dine omgivelser.
 
Når du gang på gang render panden mod en mur, møder modstand, eller når det du gør, har den modsatte effekt, end det du egentlig ønskede, så er det måske tid til at prøve noget nyt.
 
Individuel psykoterapi foregår i mine lokaler i Roskilde eller i privaten i Hvalsø. Det er samtaler som er dialogbaseret, ud fra, hvad der er vigtigt og relevant for dig her og nu. Det er din virkelighed og dine behov, der er udgangspunktet for terapien.
 
Ønsket og forandringen kommer fra dig og du bestemmer indholdet. Min opgave er at stille empatiske og relevante spørgsmål, som åbner din bevidsthed. Nogle gange kommer spørgsmålene sammen med forskellige øvelser og effektive teknikker.

Jeg er neutral og kender ikke svarene, som du finder. Du vil under terapiforløbet opdage hvor ofte du selv har svarene. Det er i løbet af vores samtaler, at forandringen sætter ind – altid tilpasset dit eget tempo.

 
Har du spørgsmål til individuel terapi, psykoterapeutiskforløb, priser eller tidsbestilling, ringer du bare til mig på 20654630 eller du kan udfylde kontaktformularen. Jeg tilbyder også individuel online terapi.

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening

Gode grunde til at gå i psykoterapi:

  • Du bliver altid mødt med empati og indlevelse når du har samtaler med mig.

  • Du får mulighed for at ændre dine dårlige vaner, destruktive tankegang eller usunde adfærd.

  • Du vil få mulighed for at bearbejde problematikker som f.eks. fortvivlelse, meningsløshed eller relationelle udfordringer.

  • Du er ramt af stress og vil lære at værne om dine ressourcer, ændre adfærd så du bliver mere afslappet, nærværende og rolig. 

  • Du er ramt af angst og ønsker positive forandringer og mere bevægelsesfrihed. 

  • Du har en afhængighed og ønsker mere selvkontrol og selvmagt. 

Psykoterapi - psykoterapeut - NLP psykoterapeut

Den Psykoterapi jeg tilbyder, er unik, på den måde, at hvis det er hensigtsmæssigt anvender jeg også coaching og Skyggevejledning. ligeledes, har jeg også uddannelse indenfor fysiologien, som jeg kombinerer med mine psykologiske kompetencer, så jeg kan møde dig i et holistisk perspektiv.

Husk, Viden forpligter!

Årsager til at gå i psykoterapi, kan være som nævnt længere oppe. Men for de fleste, er det på grund af at der ønskes positive forandringer. Vi har alle handlemåder og reaktionsmønstre med i bagagen, som kan være mere eller mindre hensigtsmæssige.

Det du ikke er bevidst om gør noget ved dig, det du er bevidst om kan du gøre noget ved!  

Du har sikker ondt indeni eller måske sidder du fast i handlemønstre. Du kan ikke ændre noget du ikke er bevidst om. I psykoterapien hos mig bliver du bevidstgjort, og får redskaber til at handle anerledes.

 

I vores samtaler er jeg neutral med respekt for din model af verden. Dette er jeg i stand til, fordi jeg selv går i terapi samt løbende supervision. 

Priser for psykoterapi 

  • 1 session 975,00 kr. 

  • 4 sessioner 3.375,00 kr. 

Hver session er samtale af 60 - 75 minutter 

Psykoterapi i Roskilde