top of page

Psykoterapi

Som din personlige psykoterapeut i Roskilde og Hvalsø er jeg nærværende, støttende og omsorgsfuld. Jeg tilbyder psykoterapi til dig som befinder sig i en livskrise eller dig som træffer usunde beslutninger, sidder fast i dårlige vaner, mønstre, tilknytningsformer eller mistrivsel.

psykoterapien er også til dig som gerne vil lære dig selv bedre at kende, eller måske du allerede gør det og ikke rigtig selv formår at øge livskvaliteten. Måske du har oplevelsen af at være gået i stå og mistet retningen i livet som nu opleves utydelig og meningsløs.

picss_edited.png
Matheuz din personlige psykoterapeut i Roskilde & Hvalsø 

Hvad er psykoterapi og hvorfor gå i terapi?

Når du f.eks. gang på gang render panden mod en mur, møder modstand, eller når det du gør, har den modsatte effekt, end det du egentlig ønskede, så er det måske tid til at prøve noget nyt, som f.eks. psykoterapi.

Individuel psykoterapi eller psykoterapeutiskforløb er for dig, som ønsker at skabe forandringer i dit liv. Det kan være fordi du sidder fast i uhensigtsmæssige handlemønstre som ikke gavner dig eller dine omgivelser.
 
 
Individuel psykoterapi foregår i mine lokaler i Roskilde eller i privaten i Hvalsø. Det er samtaler som er dialogbaseret, ud fra, hvad der er vigtigt og relevant for dig her og nu. Det er din virkelighed og dine behov, der er udgangspunktet for terapien.
 
Ønsket og forandringen kommer fra dig og du bestemmer indholdet. Min opgave er at stille empatiske og relevante spørgsmål, som åbner og øger din bevidsthed. Nogle gange kommer spørgsmålene sammen med forskellige øvelser og effektive teknikker.

Jeg er neutral og kender ikke svarene, som du finder. Du vil under terapiforløbet opdage hvor ofte du selv har svarene. Det er i løbet af vores samtaler, at forandringen sætter ind – altid tilpasset dit eget tempo.

 
Har du spørgsmål til individuel terapi, psykoterapeutiskforløb, priser eller tidsbestilling, ringer du bare til mig på 20654630 eller du kan udfylde kontaktformularen. Jeg tilbyder også individuel online terapi.

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening

Gode grunde til at gå i psykoterapi:

  • Du bliver altid mødt med empati og indlevelse når du har samtaler med mig.

  • Du får mulighed for at ændre dine dårlige vaner, destruktive tankegang eller usunde adfærd.

  • Du vil få mulighed for at bearbejde problematikker som f.eks. fortvivlelse, meningsløshed eller relationelle udfordringer.

  • Du er ramt af stress og vil lære at værne om dine ressourcer, ændre adfærd så du bliver mere afslappet, nærværende og rolig. 

  • Du er ramt af angst og ønsker positive forandringer og mere bevægelsesfrihed. 

  • Du har en afhængighed og ønsker mere selvkontrol og selvmagt. 

Psykoterapi - psykoterapeut - NLP psykoterapeut

Årsager til at gå i psykoterapi, kan være som nævnt længere oppe. Men for de fleste, er det på grund af at der ønskes positive forandringer. Vi har alle handlemåder, reaktionsmønstre og skyggesider med i bagagen, som kan være mere eller mindre hensigtsmæssige.

 

Man kan sige, at det vi er bevidste om kan vi forandre og samtidig er forandringen ikke muligt, hvis ikke vi tager ejerskab af vores egne følelser og adfærd. I psykoterapien får du de indsigter sammen med effektive metoder, værktøjer og redskaber til at handle anderledes, så du kan øge og styrke din livskvalitet.

I vores samtaler er jeg neutral med respekt for din model af verden. Dette er jeg i stand til, fordi jeg selv går i terapi samt løbende supervision. 

Priser for psykoterapi 

  • 1 session 975,00 kr. 

  • 4 sessioner 3.375,00 kr. 

Hver session er samtaler inkl. øvelser af 60 - 75 minutters varighed 

mpf-.jpg
Hvad siger andre om terapien?

Jeg oplevede for første gang et panikanfald tilbage i april på grund af for meget pres på arbejdet. Jeg vidste med det samme, at jeg måtte bruge noget professionel hjælp. Jeg fandt Matheuz’ hjemmeside ‘Turn About’, og ringede med det samme til ham. Vi aftalte et forløb på 3 sessions. Aldrig skulle jeg tro, at det skulle hjælpe, men Matheuz er super dygtig og meget professionel i sin måde at udføre terapi på. Det gør, at man føler sig meget tryg hos ham. Det er helt klart pengene værd, og jeg vil anbefale ham til enhver, som godt kunne bruge noget professionel hjælp til deres udfordringer!

/Raheel 23 år 

Turn About har været et fantastisk sted for mig at opdage mig selv, og få bearbejdet tidligere ukendte aspekter af min fortid, nutid og fremtid.
Jeg kan kun varmt anbefale Turn About, og vil selv fortsætte med at komme der.

/Christoffer 24 år

Positiv: Professionalisme

Efter at have været i et terapi forløb hos Matheuz fra Turn About, har jeg fået ryddet op i nogle gamle adfærdsmønstre, som førhen har været med til at ”spænde ben” for mig i forskellige situationer i mit privatliv. Matheuz har været medvirkende til, at jeg nu har fået lavet de ændringer der skal til, og opnået en rigtig god balance i forhold til mit privatliv og arbejdsliv. Jeg er endvidere efter afslutningen af forløbet blevet mere nærværnede i forhold til mig selv, og formår nu, at udnytte mine potentialer fuldt ud i forskellige sammenhænge.
 

Matheuz er nærværende og formår, at skabe gode og trygge rammer. Og så har han en formidabel evne til, at tune ind på kernen af de mønstre og udfordringer, der skal ændres på. Jeg giver Matheuz mine bedste anbefalinger, og siger af hjertet tak for din hjælp i forløbet.

/ Michall 53 år

Jeg har fået nogle fantastiske værktøjer til at håndter mit livs udfordringer.
Jeg kan på varmest anbefale et forløb hos Matheuz.

/Frank 52 år

bottom of page