top of page

Unge terapi 

Unge terapi i Roskilde og Hvalsø er for sårbare unge mellem 15 og 25 år som mistrives og oplever angst, depression, modløshed eller selvværdsproblematiker. 

Ungeterapi henvender sig til dig der ønsker et psykoterapeutiskforløb, hvor du får øget livskvaliteten ved skabe positive forandringer, med bl.a. større livsglæde og sundere vaner. 

Unge terapi - ungeterapi - ungterapi - hjælp til unge

Genfind selvtilliden og få styrket selvværdet med unge terapi i Roskilde og Hvalsø 

Unge terapi

Unge terapi er for dig der er mellem 15 og 25 år og som har brug for hjælp til misbrug, angst, stress, depression, lavt selvværd og andre former for mistrivsel eller følelsesmæssigt ubehag.
 
Som unge terapeut hjælper jeg dig med at skabe positive forandringer, så du opnår mere glæde, bedre trivsel sammen med en øget livskvalitet. Sammen skaber vi dette gennem et målrettet og handlingsbaseret terapiforløb til dig som ung. Forløbet tilpasses de udfordringer og problematikker du oplever som et ungt menneske.

For at den unge kan lave de positive forandringer anbefales det, at indrage familien for at undgå tilbagefald i gamle mønstre og problematikker. Det viser sig ofte at det er samspillet i hjemmet som skal reguleres, så der kommer balance og samspil i hjemmet. Her er familiecoaching yderst effektivt, du kan læse mere om familiecoachingen HER! 

Ungterapi er for dig der ønsker positive forandringer.

Unge terapi er for dig der kender til de nævnte problematikker og som ønsker at skabe positive forandringer med øget livskvalitet. Som din personlige psykoterapeut og coach, hjælper jeg dig med at håndtere og bevidstgøre, de problematikker som forhindrer dig i at være der hvor du ønsker at være i dit liv.

Ved hjælp af effektive metoder, samtaleteknikker, øvelser og forskellige værktøjer. Hjælper jeg dig med at komme i mål med dine ønsker, så du opnår større livsglæde, sundere vaner og forbedret integritet.  

Jeg brænder for at arbejde sammen og med unge mennesker. Med mere end 15 års erfaring i at arbejde med unge mennesker, både individuelt og i grupper som underviser og facilitator. Alt sammen indenfor personlig- og selvudvikling. Jeg formår at skabe et trygt rum og møder dig fordomsfrit og i øjenhøjde. Udover mine faglige uddannelser har jeg også igennem tiden arbejdet som socialpædagog på bosteder og opholdsteder for udsatte unge.

Man bør tage mistrivsel blandt unge alvorligt, fordi der aldrig før har der været så mange unge, der af forskellige årsager mistrives. Unge som har svært ved at håndtere det kæmpe pres og ansvar der følger med opvæksten, i en verden med fokus på image og prestige. Dette sammen med en masser fristelser og jagten på det perfekte. Der er god grund til at tage dette alvorligt, da selvmordsprocenten blandt unge iøjeblikket er den højeste i 20 år.

Ungterapi kan også kombineres med
ungecoaching. Psykoterapi til unge kan f.eks. være et forløb over 5 sessioner, hvor der arbejdes med psykoterapi, lifecoaching og mindfulness

Som din unge terapeut kan jeg hjælpe dig med:
Ungterapi- unge terapi - Turn About

Terapi til unge er effektiv og handlingsorienteret terapi

Det er vigtigt at få fjernet årsagerne til det der giver problemerne hos dig som ung.

Tit og ofte er det ikke kun en enkelt problemstilling du oplever som ung. Der er som regel flere og meget ofte hænger de sammen. Er du som ung hjemmeboende, kan det også være som tidligere nævnt, at forældre inddrages efter behov i en session, da det ofte kan være familieproblematikker eller konstellationerne der må arbejdes med. Jeg har tavshedspligt og alt sker i samråd med dig. 

 

For at opnå den bedste mulige effekt i forbindelse med ungeterapi og unge coaching, er det vigtigt at vi ikke bare behandler/arbejder med symptomerne som eksempelvis kan være jalousien, vreden, angsten eller selvværdet m.fl. Vi kommer helt ned og arbejder med årsagen til de problemer eller udfordringer du oplever. Dette giver dig nemlig den størst mulige og vedvarende effekt. Hvis ikke, vil der nemlig være stor sandsynlighed for, at problemet vender tilbage. Som udgangspunkt anbefaler jeg altid et ungterapi- og ungecoaching forløb bestående af 3 - 6 sessioner og i nogle tilfælde flere. Det afhænger af, hvor omfattende det vi skal arbejde med i terapien og coachingen er.

Priser for et unge terapi forløb:

Et ungeterapi forløb for unge mellem 15 og 25 år er primært på 

4 sessioner eller 6 sessioner.

Prisen er inkl. moms og indeholder

  • 4 sessioner / samtaler af 60 - 75 minutters varighed kr. 4.275,00 

  • 6 sessioner / samtaler af 60 - 75 minutters varighed kr. 5.975,00

  • Løbende udlevering af øvelser og teknikker.

  • Ekstra livline, hvor du altid har mulighed for, at ringe eller skrive til mig

      imellem vores sessioner og samtaler.

Hvad siger forældrene?
trine.png
Hvad siger de unge selv?

Positiv: Kommunikation, Kvalitet, Professionalisme

Turn about tilbyder et fantastisk forløb hvor du dykker dybt ned i dine fortid, nutid og fremtid. Matheuz er super dygtig til at hjælpe dig med at bearbejde dine følelser og gør et godt arbejde med at få dig til at føle dig godt tilpas. Du forlader hvert forløb med en varm fornemmelse og et klarer hoved.
Det er en fornøjelse at tage et forløb hos Turn about og kan klart anbefales.

/ Jonas 20 år 

Jeg oplevede for første gang et panikanfald tilbage i april på grund af for meget pres på arbejdet. Jeg vidste med det samme, at jeg måtte bruge noget professionel hjælp. Jeg fandt Matheuz’ hjemmeside ‘Turn About’, og ringede med det samme til ham. Vi aftalte et forløb på 3 sessions. Aldrig skulle jeg tro, at det skulle hjælpe, men Matheuz er super dygtig og meget professionel i sin måde at udføre terapi på. Det gør, at man føler sig meget tryg hos ham. Det er helt klart pengene værd, og jeg vil anbefale ham til enhver, som godt kunne bruge noget professionel hjælp til deres udfordringer!

/Raheel 23 år 

Matheuz har hjulpet mig igennem en svær periode med mistrivsel og lavt selvværd. Vil helt klart anbefale ham. Han er rummelig, fordomsfri og støttende hele vejen igennem et forløb.

/ Sofie 21 år

Turn About har været et fantastisk sted for mig at opdage mig selv, og få bearbejdet tidligere ukendte aspekter af min fortid, nutid og fremtid.
Jeg kan kun varmt anbefale Turn About, og vil selv fortsætte med at komme der. 

/ Christoffer 24 år

bottom of page