top of page

Hjælp til depression

Depression og angst

Jeg er specialist indenfor behandling af depression og angst, du kan kontakte mig allerede i dag og få startet din behandling indenfor de næste tre dage. Læs længere nede om tilstanden og om hvordan jeg kan afhjælpe depression.

Et sted i mine evige søgen efter sandheden og forståelsen indenfor sindet og dets sundhed, støtte jeg engang på påstanden om, at depression ikke eksisterer, men det der eksisterer, er depressive tanker. Periodevis eller længerevarende stress er ofte udløseren til depressiv tilstand.

Erfaringsmæssigt ved jeg fra mine klienter, at det kan være vildt provokerende at skulle forholde sig til sådan en påstand at tilstanden du lider i, ikke eksisterer eller er oprigtig. Sindet vil nemlig gerne klamre sig til det som fastholder identiteten.

 

Jeg tør godt at vove den påstand og sige at jeg er helt enig i at depression kun eksisterer i tankerne og den identifikation der ligger i tankerne, som kan være dystre, mørke og selvskadende. -Du kan ikke være deprimeret uden tanker.

”Vejen ud, er igennem”

Jeg ved det, for jeg har nemlig selv prøvet det. At være depressiv og sidde fast i mørke og dystre tanker sammen med lysten til at ende livet. Det er ulideligt og håbløst og kan være rigtig svært at finde en eller nogen der virkelig forstår en, ofte bliver man mødt med en masse gode råd, som f.eks. bare tænk på noget andet, eller det går over igen osv. du kan sikkert selv fortsætte -Stort set handler de fleste råd om ikke at være ”den” og det er bare ikke fedt når ”den” hænger på en som napalm som man ikke selv kan ryste af sig.

Almindelige symptomer på depression:

  • Angst

  • Søvnløshed

  • Manglende energi

  • Inaktivitet

  • Værdiløshed

  • Skyldfølelse

  • Bekymring

  • Koncentrationsbesvær

  • Selvmordstanker

Hjælp til depression og angst - Turn About

”Intet sker før noget bevæger sig”

Svømmer du i lort, så bliv ved med at svømme og stop med at træde vande eller tygge drog over det som ikke er eller det du ikke kan eller vil være med. Tag ejerskab og ansvar, så er du i gang med transformationen. – sammen skaber vi viljen i dig og når du har viljen, har jeg vejen.

Behandling af depression:

Sammen lægger vi en handlingsplan og

strategier med handlingsbaseret øvelser

Hjælp til angst & depression - Turn About

Jo hurtigere du kommer i gang, jo hurtigere sker forandringen

Kontakt mig allerede i dag og lad mig hjælpe dig ud af depressionen og videre mod glæden og selvtilfredsheden. Om du er ung med depression eller ældre er symptomerne de samme og vejen igennem er stort set identisk. Jeg justerer blot min tilgang og nogle af øvelserne, så deri ligger forskellen. Via terapi og coaching skabes der afklaring, forståelse og motivation til handlingsbaseret øvelser for forandringer.

bottom of page