top of page

Ungecoaching

Unge coaching i Roskilde og Hvalsø er for dig som mistrives og har det svært i hverdagen med for eksempel: Depression, angst, skolen, uddannelsen, misbrug eller udfordringer i relation til dine forældre, øvrige familie eller venner.

Som ungecoach kan jeg hjælpe dig med at finde en større forståelse af hvem du er, eller gerne vil være. Det kan være svært og udfordrende at vokse op i et samfund der er i konstant udvikling og forandring. 

Unge coaching - Turn About

For mange er det også angstprovokerende at skulle begynde at tage det fulde ansvar for sit eget liv. At lære hvem man er i relation til andre og hvordan man opbygger et selvstændigt liv uafhængigt af andre. Vi lever i dag i en tid, hvor der aldrig før har været så mange unge i mistrivsel. Som unge coach, møder jeg flere og flere, der har det præcis som dig og jeg lover dig for at du er ikke alene, med at have disse udfordringer, tanker og frustrationer.

Unge coaching – Når du vil videre i livet med positive forandringer

 

Unge coaching er for dig, der selv ønsker at skabe positive og varige forandringer i dit liv. Som din unge coach hjælper jeg dig med at håndtere de udfordringer og problematikker du møder i dit liv her og nu. Med effektive metoder, teknikker, værktøjer og sunde strategier, hjælper jeg dig med at finde/genfinde de resourcer du skal bruge for at skabe lige præcis det liv du ønsker at leve.

 

Som unge coach har jeg, udover mine faglige uddannelser, også flere års erfaringer med at arbejde som socialpædagog og miljøterapeutisk, på bosteder og opholdssteder med udsatte unge, kriminelle eller misbrugere. Generelt har jeg stor livserfaring, som jeg udover mine faglige kompetencer også gerne inddrager i vore sessioner. Det eneste det kræver er, at du selv er indstillet på at arbejde med de problemer, udfordringer eller mål som du oplever. Det er dig, der bestemmer hvad vi skal arbejde med.

 

Er du usikker på årsagen til, at du ikke trives, hjælper jeg dig med at finde frem til denne. Og hvad der er endnu vigtigere, hjælper jeg dig med at finde ud af, hvordan du gerne vil have, det skal være i stedet for, og hjælper dig derhen, hvor du gerne vil være.

 

For mig er tryghed en kerneværdig og ud fra det, er det yderst vigtigt for mig at du føler dig tryg og mødt lige præcis der hvor du er. Min tilgang er derfor anerkende og tryghedsskabende, med respekt for dig og din model af verden.

 

Udover at være din ungecoach, er jeg også din klippe, professionelle ven, mentor og støtte på din rejse hen imod den ændring og forandring du ønsker. Jeg ser frem til at hjælpe dig.

Som ungecoach, kan jeg hjælpe dig med:
unge coach - ungecoach - unge coaching
Den unge og dennes forældre

Det er vigtigt at få fjernet årsagerne til det der giver problemerne hos den unge

Tit og ofte er det ikke kun en enkelt problemstilling du oplever som ung. Der er som regel flere og meget ofte hænger de sammen. Er du som ung hjemmeboende kan det også være at forældre inddrages efter behov i en session, da det ofte kan være familieproblematikker eller konstellationerne der må arbejdes med. Jeg har tavshedspligt og alt sker i samråd med dig.

 

Jeg anbefaler forældre der har børn som mistrives, at se på hvad de selv kan gøre, for at den unge kan fastholde sine nyfundne ressourcer og ændrede adfærd. Ellers kan der være risiko for at den unge falder tilbage i de gamle mønstre. I den forbindelse tilbyder jeg også familiecoaching, du kan læse mere HER!

 

For at opnå den bedste mulige effekt i forbindelse med unge coaching, er det vigtigt at vi ikke bare behandler / arbejder med symptomerne som eksempelvis kan være jalousien, vreden, angsten eller selvværdet m.fl., men kommer helt ned og arbejder med årsagen til de problemer eller udfordringer du oplever. Dette giver dig nemlig den størst mulige og vedvarende effekt. I modsat fald vil der nemlig være stor sandsynlighed for, at problemet vender tilbage. Som udgangspunkt anbefaler jeg altid et unge coaching forløb bestående af 3 - 6 sessioner og i nogle tilfælde flere. Det afhænger af hvor omfattende det vi skal arbejde med i coaching er.

Priser for unge Coaching forløb:

Et ungecoaching forløb for unge mellem 15 og 25 år er

primært på 3 eller 5 sessioner. 

Prisen er inkl. moms og indeholder:

  • 3 sessioner / samtaler af 60 - 75 minutters varighed kr. 3.175,00 

  • 5 sessioner / samtaler af 60 - 75 minutters varighed kr. 4.875,00

  • Løbende udlevering af øvelser og teknikker.

  • Ekstra livline, hvor du altid har mulighed for, at ringe eller skrive til mig

      imellem vores sessioner og samtaler.

Unge coach - Coaching af unge - unge coaching
Hvad siger de unge selv?

Positiv: Kommunikation, Kvalitet, Professionalisme

Turn about tilbyder et fantastisk forløb hvor du dykker dybt ned i dine fortid, nutid og fremtid. Matheuz er super dygtig til at hjælpe dig med at bearbejde dine følelser og gør et godt arbejde med at få dig til at føle dig godt tilpas. Du forlader hvert forløb med en varm fornemmelse og et klarer hoved.
Det er en fornøjelse at tage et forløb hos Turn about og kan klart anbefales.

/ Jonas 20 år 

Matheuz har hjulpet mig igennem en svær periode med mistrivsel og lavt selvværd. Vil helt klart anbefale ham. Han er rummelig, fordomsfri og støttende hele vejen igennem et forløb.

/ Sofie 21 år

Jeg oplevede for første gang et panikanfald tilbage i april på grund af for meget pres på arbejdet. Jeg vidste med det samme, at jeg måtte bruge noget professionel hjælp. Jeg fandt Matheuz’ hjemmeside ‘Turn About’, og ringede med det samme til ham. Vi aftalte et forløb på 3 sessions. Aldrig skulle jeg tro, at det skulle hjælpe, men Matheuz er super dygtig og meget professionel i sin måde at udføre terapi på. Det gør, at man føler sig meget tryg hos ham. Det er helt klart pengene værd, og jeg vil anbefale ham til enhver, som godt kunne bruge noget professionel hjælp til deres udfordringer!

/Raheel 23 år 

Turn About har været et fantastisk sted for mig at opdage mig selv, og få bearbejdet tidligere ukendte aspekter af min fortid, nutid og fremtid.
Jeg kan kun varmt anbefale Turn About, og vil selv fortsætte med at komme der. 

/ Christoffer 24 år

bottom of page