Unge coach - Coaching unge - Life coaching af unge

Coaching af unge mellem 15 & 25 år

Unge coaching i Roskilde er for dig som mistrives og har det svært i hverdagen med for eksempel: Depression, angst, skolen, uddannelsen, misbrug eller det kunne være udfordringer sammen med dine forældre, øvrige familie eller venner, så kan jeg som unge coach hjælpe dig.

Som ungecoach kan jeg hjælpe dig med at finde en større forståelse af hvem du er eller gerne vil være, det kan være svært og udfordrende at vokse op i et samfund der er i konstant udvikling og forandring. For mange er det også angstprovokerende at skulle begynde at tage det fuld ansvar for sit eget liv. At lære hvem man er i relation til andre og hvordan opbygger man et selvstændigt liv hvor man ikke er afhængig af andre. Vi lever i dag i et samfund hvor der aldrig før har været så mange unge med mistrivsel og som unge coach møder jeg flere og flere der har det præcis som dig og jeg lover dig for at du er ikke alene med at have disse udfordringer, tanker og frustrationer.

Unge coaching – Når du vil videre i livet med de positive forandringer

 

Unge coaching er for dig, der selv ønsker at skabe positive og varige forandringer i dit liv. Som din unge coach hjælper jeg dig med at håndtere de udfordringer og problematikker du møder i dit liv her og nu. Med effektive metoder, teknikker, værktøjer og coping strategier hjælper jeg dig med at finde/genfinde de resourcer du skal bruge for at skabe lige præcis det liv du ønsker at leve.

 

Som unge coach har jeg, udover mine faglige uddannelser, også flere års erfaringer med at arbejde som socialpædagog eller miljøterapeutisk på bosteder og opholdssteder med udsatte unge, kriminelle eller misbrugere. Generelt har jeg enorme livserfaring som jeg udover mine faglige kompetencer også gerne inddrager i min hjælp til dig. Det eneste det kræver er, at du selv er indstillet på at arbejde med de problemer, udfordringer eller mål som du oplever. Det er dig, der bestemmer hvad vi skal arbejde med.

 

Er du i tvivl om hvad det helt præcis kan være, som er årsagen til, at du ikke trives, så hjælper jeg dig med at finde frem til årsagen. Og hvad der er endnu vigtigere, hjælper jeg dig med at finde ud af, hvordan du gerne vil have, det skal være i stedet for, og hjælper dig derhen, hvor du gerne vil være.

 

For mig er tryghed en kerneværdig og ud fra det er det yderst vigtigt for mig at du føler dig tryg og mødt lige præcis der hvor du er. Min tilgang er derfor anerkende og tryghedsskabende med respekt for dig og din model af verden.

 

Jeg er udover din ungecoach også din klippe, professionelle ven, mentor og støtte på din rejse hen imod den ændring og forandring du ønsker og jeg ser frem til at hjælpe dig.

Som ungecoach, kan jeg hjælpe dig med:
ung med sucess - unge med selvværd - unge med selvtillid
 • Øget selvværd

 • Styrket selvtilliden

 • Angst

 • Stress

 • Bedre trivsel

 • Afhjælpe destruktive tanker

 • Cutting

 • Sorg

 • Svigt

 • Målsætning

 • Afklaringer ift. Uddannelse

 • At træffe de sundebeslutninger

 • Misbrug

 • At sætte grænser (uden skyldfølelse)

 • Konflikthåndtering

 • Tilknytningsforstyrrelser

 • Selvmagt

Det er vigtigt at få fjernet årsagerne til det der giver problemerne hos den unge

Tit og ofte er det ikke kun en enkelt problemstilling du oplever som ung. Der er som regel flere og meget ofte hænger de sammen. Er du som ung hjemmeboende kan det også være at forældre inddrages efter behov i en session, da det ofte kan være familieproblematikker eller konstellationerne der må arbejdes med. Jeg har tavshedspligt og alt sker i samråd med dig. 

 

For at opnå den bedste mulige effekt i forbindelse med unge coaching, er det vigtigt at vi ikke bare behandler / arbejder med symptomerne som eksempelvis kan være jalousien, vreden, angsten eller selvværdet m.fl., men kommer helt ned og arbejder med årsagen til de problemer eller udfordringer du oplever. Dette giver dig nemlig den størst mulige og vedvarende effekt. I modsat fald vil der nemlig være stor sandsynlighed for, at problemet vender tilbage. Som udgangspunkt anbefaler jeg altid et unge coaching forløb bestående af 3 - 6 sessioner og i nogle tilfælde flere. Det afhænger af hvor omfattende det vi skal arbejde med i coaching er.

Priser for unge Coaching forløb:

Unge coaching forløb for unge mellem 15 og 25 år

Pris 2.795,00 kr. inkl. moms.

Prisen indeholder

 

 • 3 sessioner / samtaler af 60 - 75 minutters varighed.

 • Løbende udlevering af øvelser og teknikker.

 • Ekstra livline, hvor du altid har mulighed for, at ringe eller skrive til mig

      imellem vores sessioner og samtaler.

Selvværd blandt unge - Selvtillid blandt unge
Hvad siger de unge selv?

Positiv: Kommunikation, Kvalitet, Professionalisme

Turnabout tilbyder et fantastisk forløb hvor du dykker dybt ned i dine fortid, nutid og fremtid. Thomas er super dygtig til at hjælpe dig med at bearbejde dine følelser og gør et godt arbejde med at få dig til at føle dig godt tilpas. Du forlader hvert forløb med en varm fornemmelse og et klarer hoved.
Det er en fornøjelse at tage et forløb hos Turnabout og kan klart anbefales. / Jonas 20 år 

Thomas har hjulpet mig igennem en svær periode med mistrivsel og lavt selvværd. Vil helt klart anbefale Thomas, han er rummelig, fordomsfri og støttende hele vejen igennem et forløb.

/ Sofie 21 år