top of page
Stress coaching unge - stressforløb for unge

Ung og stresset

Stresscoaching til unge med målbart resultat!

Denne coaching henvender sig til unge mellem 15 og 25, som allerede er stresset eller er på vej mod stress. Det kan også være dig som ung, som oplever sig utilstrækkelig, ikke god nok og sætter urimelige krav til dig selv. 

stress hos unge - stress coach unge - ung og stress

Du er ikke alene. Vi lever i en tid, hvor flere og flere unge går ned med stress eller mistrivsel. Stress og mistrivsel er farligt og skal tages alvorligt. At være stresset over længere tid, kan give en masse følgevirkninger i din hjerne og i din krop - dem kan du læse mere om længere nede.

 

Hos mig bliver du mødt med forståelse og empati. Jeg er specialist indenfor selvudvikling og har gennem de sidste 12 år også arbejdet med unge, både individuelt og som underviser i grupper med terapi og coaching, for blandt andet produktionsskoler, kommuner og i min egen virksomhed.

Tidligere i mit liv, inden jeg valgte at uddanne mig indenfor den mentalesundhed, oplevede jeg selv at gå ned med stress. Jeg oplevede et vedvarende ubehag. Derigennem har jeg selv mærket de belastningsreaktioner stress giver, hvilket gør at jeg i dag har dyb respekt for denne tilstand. I stresscoaching forløbet får du sammen med terapi og coaching konkret og effektive værktøjer, der hjælper dig med at lave de livsforandringer der skal til, for at du fremadrettet mærker dine ressourcer og samtidig formår at værne om dem. 

Nogle eksempler på følgevirkninger af stress.

 

 • Mave- tarmproblemer

 • Ondt i maven

 • Depression

 • Hukommelsesvigt

 • Koncentrationsbesvær

 • Uro/tankemylder

 • Hovedpine

 • Aggressivitet

 • Tab af integritet

Hvilke typer belastninger kan resultere i stress?

 

Belastningen (stressoren) kan være både fysisk, kemisk, biologisk og psykisk.

Det kan for eksempel være traumer, kulde, varme, støj og smitte.

Psykiske belastninger kan være:

 • Kvantitative - for eksempel store arbejdsmængder og tidsnød.

 • Kognitive - for eksempel krav om at huske meget og være kreativ.

 • Emotionelle - for eksempel oplevelse af katastrofer, dødsfald og mobning.

​​

 

 

Både belastningens varighed og dens styrke er afgørende for, om belastningen medfører stress.

 

Hvis du selv eller dine forældre har mistanke om, at du har stress, anbefaler jeg, at du får professionel hjælp hurtigst muligt. Jeg tilbyder et specielt stresscoaching forløb for unge mellem 15 og 25 år, hvor jeg målrettet og effektivt hjælper dig af med din stress.

Jeg anbefaler forældre der har børn i mistrivsel, at se på hvad de selv kan gøre, for at den unge kan fastholde sine nyfundne ressourcer og ændrede adfærd. Ellers kan der være risiko for at den unge falder tilbage i de gamle mønstre. I den forbindelse tilbyder jeg også forældre workshop, hvor du som forældre kan lære at forstå dit barn endnu bedre. Du finder workshoppen HER!

 

Stresscoaching & stressbehandling af unge:

Har du fået stress, har mistanken eller er du ramt af depression og mistrivsel, er den mest effektive hjælp til din stress et individuelt stressforløb, der består af 6 1:1 samtaler / sessioner af 60 - 75 minutters varighed.

 

I dit stressforløb, hjælper jeg dig af med din stress, samtidig med, at jeg lærer dig hvordan du forebygger og håndterer fremtidig stress. At kunne forebygge og håndtere stress er en altafgørende faktor for at undgå fremtidig stress. Under dit stressforløb, arbejder vi med nogle generelle ting i forhold til afstressning samt håndtering og forebyggelse af stress. Herudover arbejder vi med individuelle metoder, mindfulness og andre teknikker, der tilpasses lige præcis dig og din situation.

pexels-photo-3635945 (1).jpeg
Priser for stressforløb til unge:

Stresscoaching forløb for unge mellem 15 og 25 år

Pris 6.275 kr. inkl. moms.

Prisen indeholder

 

 • 6 sessioner / samtaler af 60 - 75 minutters varighed.

 • Løbende udlevering af øvelser og teknikker.

 • Ekstra livline, hvor du altid har mulighed for, at ringe eller skrive til mig

      imellem vores sessioner og samtaler.

Hvad siger de unge selv?

Positiv: Kommunikation, Kvalitet, Professionalisme

Turn about tilbyder et fantastisk forløb hvor du dykker dybt ned i dine fortid, nutid og fremtid. Matheuz er super dygtig til at hjælpe dig med at bearbejde dine følelser og gør et godt arbejde med at få dig til at føle dig godt tilpas. Du forlader hvert forløb med en varm fornemmelse og et klarer hoved.
Det er en fornøjelse at tage et forløb hos Turn about og kan klart anbefales. / Jonas 20 år 

Matheuz har hjulpet mig igennem en svær periode med mistrivsel og lavt selvværd. Vil helt klart anbefale ham. Han er rummelig, fordomsfri og støttende hele vejen igennem et forløb.

/ Sofie 21 år

bottom of page