top of page

Konflikthåndtering 

Er der knas i relationerne?
-så lad mig hjælpe jer!

Hvem kender ikke til hvor nedbrydende og opslidende konflikter kan være for relationerne, både under og efterfølgende, med en masse negative og triste følelser som f.eks. frygt og frustration. Løsninger på konflikter er så berigende og bringer os tættere sammen og giver håb, mod og vilje.

Som forældre kan vi føle os magtesløse og modløse når vi er i konflikt med vores børn, hvilket påvirker vores evne til at lede os selv eller vores børn. Som jeg nævner længere nede, er konfliktløsning også berigende i andre relationer. Mangel på løsninger eller evnen til at håndtere konflikter har vi sjældent lært i vores opvækst, hvilket også var tilfældet for mig. I dag er det anderledes for mig, efter jeg har taget en del uddannelser indenfor konflikthåndtering, er jeg ekspert på dette område og mine metoder er unikke dels på grund af de forskellige tilgange jeg har valgt og måden hvorpå jeg bruger dem.

I konflikthåndtering anvender jeg værktøjer og teknikker indenfor NLP, The Tao og NVC (Nonviolent communication) i Danmark også kendt som ikke voldelig kommunikation eller Girafsprog.

3 Årsager til at konflikter opstår:

  • Rettigheder

  • Uopfyldte behov

 

  • Noget falder udenfor normen

pexels-photo-984950.jpeg
"Frustration er nøglen til ny forståelse"

Ligeledes bruger jeg også den spirituelle tilgang indenfor Tao Te Ching hvor filosofien er, at der eksisterer ydere og indre kamp, som man kan lære at mestre. Jeg er også uddannet instruktør i wing tsun som er kung fu, hvor tilgangen udspringer fra Taoismen og hvor der netop er fokus på at lære at håndtere både de ydre og indre kampe og selvbeherskelse.

 

Hvor kan du bruge konflikthåndteringen? Det kan du både på det ydre og indre plan. Ligger din udfordring på det indre plan, vil jeg anbefale dig et mindfulness forløb, hvor vi sammen ligger fokus på denne kunst og hvordan du kommunikerer til dig selv.

 

Konflikthåndtering på det ydre plan, er for dig der ønsker at finde løsninger på dine konflikter i relation til andre. De områder, hvor du gerne vil skabe fred, og at kommunikere positivt med andre og blive bedre til at udtrykke dig på en venlig måde så du får dine behov opfyldt.

Områder hvor konflikthåndtering

er særlig anvendelig:

  • Forældre og teenagere

 

  • Venskaber

 

  • Deleforældre

 

  • Kæresteforhold

 

  • Arbejdsrelationer

pexels-photo-7699490.jpeg

Hvordan foregår en session med konflikthåndtering?

Det gør det på den måde at du og den pårørende møder op. Enten kommer I sammen til sessionen eller måske er konflikten der hvor i ikke ønsker at følges eller af andre årsager fremmøder hver for sig.

 

Konfliktløsning sker via samtaleterapi, hvor jeg som mediator (mægler) leder samtalen og I som konfliktramte taler til den anden igennem mig. I bliver hver især hørt, og sammen finder vi acceptable løsninger. 

Priser for konflikthåndtering session:
Pris 1.695,00 kr. inkl. moms 
 
Prisen indeholder:
  • 1 sessioner / Samtaler af 100 - 120 minutters varighed 
konflikttrappe6_2.png
bottom of page