top of page
Søg

Ungeterapi:

Opdateret: 1. apr.

Skab Positive Forandringer og Øg Livskvaliteten med ungeterapi

I dagens moderne samfund står unge over for en bred vifte af udfordringer og problematikker, der kan påvirke deres mentale og følelsesmæssige velbefindende. Nogle gange kan disse udfordringer føles overvældende, og det kan være svært at finde vej gennem dem alene. Det er her ungeterapi kommer ind i billedet som en værdifuld ressource til at støtte unge mennesker i deres rejse mod at skabe positive forandringer og øge livskvaliteten.


Unge terapi hos Matheuz fra Turn About er specielt designet til unge, der kender til svære problematikker og ønsker at arbejde med sig selv. Som din personlige psykoterapeut og coach er mit formål at hjælpe dig med at håndtere og bevidstgøre de problematikker, der forhindrer dig i at være der, hvor du ønsker at være i dit liv.


Ved at anvende forskellige metoder som NLP-psykoterapi, samtaleteknikker, øvelser og værktøjer tilbyder jeg dig den støtte, du har brug for at opnå større livsglæde, sundere vaner og forbedret integritet.


Men hvorfor er ungeterapi så vigtigt? Mistrivsel og problemer kan have alvorlige konsekvenser for en unges fremtid. De kan påvirke deres selvværd, sociale relationer, akademiske præstationer og overordnede trivsel. Ubehandlede udfordringer kan vokse sig større og føre til dybere problemer senere i livet.


Derfor er det afgørende at tage mistrivsel alvorligt og tage hånd om den tidligt.

Ungeterapi giver mulighed for at udforske og forstå de udfordringer, du står over for, i et trygt og støttende miljø. Det er et rum, hvor du kan dele dine bekymringer, frygt og frustrationer uden frygt for fordømmelse. Gennem terapien får du mulighed for at udvikle en dybere selvindsigt og opdage nye perspektiver og handlemuligheder.


En af de metoder, der ofte anvendes i ungeterapi, er NLP-psykoterapi (Neuro-Lingvistisk Programmering). NLP fokuserer på at identificere og ændre uhensigtsmæssige tankemønstre og adfærd, der kan være en hindring for din personlige vækst. Ved at lære nye måder at tænke, håndtere og reagere på kan du opnå positive forandringer i dit liv.


Ud over NLP-psykoterapi indeholder ungeterapi også forskellige samtaleteknikker, øvelser og værktøjer, der er skræddersyet til dine individuelle behov. Disse ressourcer er designet til at hjælpe dig med at nå dine mål og overvinde udfordringerne, der har holdt dig tilbage tidligere.


Det er ofte at forældrene inddrages fordi familien er et system og ofte skal der reguleres i det system den unge kommer fra og befinder sig i, det viser sig nemlig oftest at være et familieproblem fremfor et enkelt ”unge problem”, disse problematikker får i også hjælp til som familie.

Hvis du som ung eller forældre er nysgerrig på, om ungeterapi kunne være en løsning for dig og jer, så er du velkommen til at kontakte mig på mobil 20654630 eller udfylde denne kontaktformular ved at klikke HER og jeg vil kontakte dig indenfor 24 timer.


Kh. Matheuz Cosmos

deprimeret ung mand siddende på gulvet

119 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentários


Indlæg: Blog2_Post
bottom of page