top of page
Søg

Vindere gør ting, tabere ikke vil gøre!

Opdateret: 4. jun. 2023

For mig handler mål eller opnåelser, af vilje. Det at komme i mål med sine ønsker og drømme. Det kræver vilje, for hvis man ikke VIL! -Skaber man en ubevidst modstand og man manifesterer sine begrænsende overbevisninger eller fodre frygten og tvivlen, dit mål vil mislykkes og du ryger ud i diverse overspringshandlinger, undskyldninger og ender højest sandsynlig i offerollen.


-Husk intet sker før noget bevæger sig!


Jeg har selv i min ungdom opnået at blive Danmarksmester i cykelløb, det bliver man kun hvis man gør ting tabere ikke vil. Det handler ikke om at have målet for øjet, men at have fokus på værdien. Senere i mit liv opnåede jeg også at blive millionær som selvstændig erhvervsdrivende, jeg havde rigtig mange penge og samtidig rigtig mange bekymringer.


Det var ikke muligt for mig at opbygge en millionvirksomhed uden vilje på værdiens opfyldelse. Jeg var ikke bevidst om det dengang og slet ikke på hvad min værdi var. Derfor gik det galt for mig med stress, angst og tab af integritet. Gudskelov reddet livets omstændigheder mig med en konkurs i finanskrisen 2009. Hvilket de fleste i dag har lykkeligt glemt. Dette blev for mig min vækkelse, noget blev født igennem tabet og lidelsen, her begyndte min rejse for alvor, hvilket jeg på det tidspunkt ikke var bevidst omkring, men jeg havde en vilje til at blive klogere på, hvad lykke er og jeg fandt den, og jeg lærer hjertens gerne fra mig.


-Når det er muligt i verden, er det muligt for dig!


Når menneskets mister identitet på et højere plan, kan det føre til et fænomen der hedder ”The Quantum Moment” Når vi oplever det, så sker der en enorm transformation i ens indre og der medfølger et værdiskifte, du forandres simpelhent. Lignende oplevelser kan du også opleve efter forskellige plantemediciner. -Mere om dette på et senere tidspunktHvis du er usikker på dine værdier og tænker du er uafklaret eller måske du kan relatere til noget i mine blogindlæg, så husk at jeg kun er et opkald fra dig og vil hellere end gerne aftale en session med dig. Du kan også booke en session eller læse yderligere på min hjemmeside. TurnAbout.dk


Kontakt mig HER! For yderligere information

hvis du har spørgsmål om stress, depression, personlig udvikling, selvværd, mine kurser og workshops eller andre spørgsmål? Så kan du enten ringe til mig på tlf. 20654630, eller benytte dig af kontaktformularen på linket.


- HAR DU HUSKET ØVERST TIL HØJRE, AT TILMELDE DIG MINE BLOGINDLÆG?


Vindere gør ting tabere ikke gider - sucess

249 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


Indlæg: Blog2_Post
bottom of page