top of page

NLP-Coaching 

Som din personlige NLP-coach i Roskilde og Hvalsø, bruger jeg en avanceret spørgeteknik og samtaleform hvor jeg hjælper dig, så du bliver bedre til at sætte og nå dine mål, skabe klarhed over en problemstilling. Med coaching hos mig bliver du i stand til, at skabe de positive og ønskede forandringer i dit liv.

NLP-Master coaching indeholder mange teknikker hvilket gør det muligt at arbejde bredt og indenfor alle områder i dit liv både privat eller arbejdsrelateret, ja emnerne er uendelige.

Jeg har flere værktøjer og teknikker fra andre uddannelser, som f.eks ID-Lifecoach som også kan anvedes i kombination med nlp. Samtidig har jeg mere end 12 års professionel erfaring indenfor personlig udvikling. Som specialist i selvudvikling og mentalsundhed formår jeg at møde dig fordomsfrit og neutralt i min praksis i Roskilde eller som alternativ kan du vælge din coaching online.

Her er en række eksempler på, hvad NLP-master coaching kan tage udgangspunkt i:

Sætte mål, lægge en handlingsplan for at nå dem
• Lære at sige fra på en venlig måde
• Eksamensangst
• Ændre vaner, som for eksempel rygestop
 ​
 Vægttab, kost el. motion
• Håndtere udfordringer, jobsamtaler, eksamen.
• Mestre taler i større forsamlinger el. lign. 
• Selvtillids-/selvværdsproblematikker
• Jalousi
Stress
Parforholdsproblemer
• Forældre-/børnforhold.
nlp-coaching roskilde - NLP master coach - Turn About
Udgangspunktet for coaching er at du som bestiller tid til en coach session hos mig, selv indeholder alle de svar og ressourcer du skal bruge for at nå dine mål og den ønskede forandring i dit liv. Det kan dog være svært at vide hvad du præcist selv vil. I den forbindelse er det min opgave at stille de rette spørgsmål der bevidstgør hvad du egentligt vil, men også hvilken barrierer der står i vejen for at du når det ønskede mål. Som coach hjælper jeg dig også med at anskue tingene i et nyt perspektiv, når dette sker, kan ens udfordringer stå i et helt andet lys.
Sådan foregår en coaching session:
En coaching session tager typisk udgangspunkt i hvordan du har det her og nu, hvad du kunne tænke dig at skabe en forandring på i dit liv og hvilket mål der er for den konkrete session. En coach session hos mig i Roskilde indeholder en eller flere øvelser med NLP-teknikker som skaber klarhed over den givne situation. Der vil ofte også tales om mål og hvad der skal til for at nå det ønskede mål.

En coaching session afsluttes typisk med en snak om hvad udbyttet er og hvad der må arbejdes med fremadrettet. Coaching arbejder hovedsageligt med, hvad vi kan ændre i fremtiden og ikke så meget med, hvorfor tingene er, som de hidtil har været.
nlp-coaching roskilde - NLP mastercoach - thomas brix petersen
Priser for NLP - Coaching:
  • 1 session      1.195,00 kr.
  • 4 sessioner   4.185,00 kr. 
  • 6 sessioner   5.975,00 kr.
Hver session er samtale af 60 - 75 minutters varighed 
bottom of page